Wednesday, January 13, 2016

Cara buat duit online melalui facebook dengan 8share8share adalah satu penyedia perkhidmatan kepada mereka yang hendak menjana duit secara online tanpa sebarang kos. Kenapa tiada kos? Kerana pendaftaran adalah percuma sahaja dan anda boleh daftar untuk buat duit online 8share dengan mudah sahaja.

Dengan platfrom yang mudah, sesiapa sahaja boleh menggunakan platform 8share ini tanpa mengalami masalah untuk berkongsi iklan yang di namakan ' Specials ' di media social - facebook dan twitter dan juga di blog ( jika anda mempunyai blog ). Jika anda tidak mempunyai blog, anda masih boleh membuat duit dengan percuma melalui 8share ini dengan hanya berkongsi iklan ( Specials ) di facebook dan cara ini merupakan cara yang paling efektif sekarang ini berbanding dengan berkongsi iklan ( Specials ) di blog jika blog anda tidak mempunyai trafik yang tinggi.


Buat Duit 8share 2016

Macam mana caranya 8share berfungsi?


Senang sahaja untuk memahami bagaimana buat duit dengan 8share ini berfungsi.

1. Anda daftar secara percuma di website 8share 
2. Anda akan melihat ada banyak iklan ( Specials ) di dashboard 8share di mana setiap iklan akan di berikan link masing-masing.
3. Anda copy dan pastekan link iklan ini di blog ataupun di status facebook anda.
4. Setiap kali rakan anda melihat dan klik iklan tersebut, 8share akan berikana anda sebanyak rm0.20 setiap klik. Jadi starategi anda ialah untuk mendapatkan sebanyak mungkin klik untuk setiap iklan.

Untuk setiap peluang buat duit online, mesti ada tips-tips hebat yang telah di kongsikan, anda cuma perlu ikut sahaja mereka yang telah berjaya lakukan. Jika anda mahukan tips buat duit dari 8 orang hebat sengan 8share,

Daftar Di Sini

No comments:

Post a Comment

Popular Posts